Оберфреза Dewalt DW625EK, 2000 W, ф 6-12мм

Модел:
DW625EK
Наличност:
Извън наличност

Тази фреза на Dewalt се характеризира с изключителна прецизност при обработката на различните видове материал поради вграденото електронно регулиране на оборотите и поддържането на необходимата скорост без значение от натоварването, което среща машината. Освен регулирането на оборотите от 8 000 до 20 000 в минута, оберфрезата DW625K притежава и плавен пуск. Доставя се с цанга 12мм, но може да работи с цанги от 6 до 12мм.

Гаранция 3 години!

Гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички машини закупени от нас!

769.00 лв.
Количество:

Фреза с лек и компактен дизайн Електронното регулиране на скоростта, осигурява фин срез при всички видове дървен материал, алуминий и пластмаса, тъй като избраната скорост се поддържа под какъвто и да е товар Фрезата е с регулиране на оборотите с плавен старт за елиминиране на малки начални смущения в работата на фрезера Регулиране на дълбочината на фрезоване с фина настройка и лупа за удобство.3-степенно регулиране на дълбочината дава възможност за фрезоване на различни дълбочини в една операция без губене на време в степени Блокировка на шпиндела за бърза смяна на диска за бърза и лесна смяна на фрезерите с един ключ

 

 

Тегло: 9.620
Мощност (W): 2000 W
Обороти: 8000-20000 об./мин.
Плавен пуск: Да
Регулиране на обороти: Да
D на опашката на фрезера: 6-12 мм

Подобни продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.