Оберфреза Makita MT M3600, 1650 W, ф 12мм

Модел:
M3600
Наличност:
В наличност

M3600 е ръчна оберфреза от полупрофесионалната гама на Makita. Изключително мощен двигател и качество на високо ниво, познато за марката. Доставя се с цанга 6,8 и 12мм. Ръкохватките са създадени за максимално удобство. Шпинделът може да се застопорява за по-лесна смяна на фрезерите.

Гаранция 3 години!

Гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички машини закупени от нас!

299.00 лв.
Количество:

Застопоряване на шпиндела за по-лесна смяна на фрезерите.Защитният капак предпазва потребителя от летящите стърготини и други частици. Ергономичните ръкохватки идеално пасват на ръцете на потребителя и осигуряват по-лесна и удобна работа с инструмента. Възможност за регулиране на дълбочината на фрезоване. Възможност за включване към прахосмукачка без използване на допълнителни инструменти за поддържане на чистота на работното място. Лесен за използване застопоряващ лост. Когато главата на фрезата не е застопорена, лостът остава в свободно положение без да пречи на работата на инструмента.

 

 

Тегло: 3.30 kg
Мощност (W): 1650.00 W
Обороти: 22000 об./мин.
D на опашката на фрезера: 6,8,12 мм

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.