Сервиз

kmtools.net е онлайн магазинът на фирма Лоботех ЕООД. Физическият ни магазин и сервиз бяха създадени през 2005 година като разполагаме с модерна сервизна база за гаранционно и извънгаранционно обслужване на стоките, които продаваме. Оборудвани сме с необходимата съвременна техника, резервни части и консумативи, за да поддържаме всички марки и модели, които предлагаме, както и много други от близко и далечно минало, които в повечето сервизи биват отказвани. Сервизните ни специалисти са висококвалифицирани, преминали са през множество теоретични и практически обучения.Някои от търговските марки, които сервизираме са: DeWALT, Makita, Bosch, Metabo, Stihl, Sparky, Viking, Festool, Steinel, Collomix и други.

За всички машини постъпили за ремонт извън гаранционен срок първо извършваме диагностика и информираме клиента за евентуалната цена на ремонта и надеждността на машината след него. Предоставяме нашето мнение и консултация за това доколко рентабилен би бил ремонтът.

За машините в гаранционен срок, които са закупени от нас, предлагаме безплатен куриер до сервиза ни, както и след отремонтирането ги връщаме до клиента отново за наша сметка. Машини закупени от нас се отремонтират с приоритет пред останалите.

Ако искате да използвате нашите сервизни услуги или да закупите резервна част от нас, пишете ни на lobotech@abv.bg или се свържете с нас на 0882 664 555 .

 

Запиши се за бюлетина

Абонирайте се за нашия бюлетин и разберете първи за най-новото от нас.

Получихме вашето съобщение и скоро ще се свържем с вас.