Акумулаторни батерии и зарядни

54 резултата

От лв. До лв.
Изчисти
Подреди по:
промоция
Две батерии Makita BL1830B, 18V, 3.0Ah
промоция
Две батерии Dewalt DCB184 18V, 5.0Ah

Показване на 1-36 от общо 54

Идеални за задачи, където е необходимо захранване за продължителни периоди

В днешния свят ние разчитаме на електронни устройства, машини и инструменти повече от всякога и ежедневието ни е силно преплетено с тях. Тук на помощ идват акумулаторните батерии. Те не само са по-рентабилни в дългосрочен план, но имат и по-добро въздействие върху околната среда. 

Акумулаторна батерия - предимства

Акумулаторните батерии са универсални, може да избирате от различни размери и типове, за да отговорят на различни нужди и изисквания. на електронни устройства, машини и инструменти повече от всякога и ежедневието ни е силно преплетено с тях.

  • Икономически ефективни
  • Екологични 
  • Удобни 
  • Разнообразие от опции

На какво да обърнете внимание при покупка на акумулаторни батерии?

Капацитет: енергията, която може да побере една акумулаторна батерия и следователно оказва влияние върху това колко дълго можете да използвате Вашето устройство. 

Продължителност на живота на батерията и брой цикли на зареждане: определен лимит при зареждане, преди да започнат да губят максималния си капацитет. 

Съвместимост с устройства - относно размер и напрежение

Ефективност при различни температури: повечето акумулаторни батерии работят най-добре в умерени климатични условия. Т.е. те ще поддържат максималния си капацитет на зареждане.

Как правилно да поддържам и да се грижа за акумулаторните батерии?

Опитайте се да ги предпазите от екстремни температури. Не ги оставяйте на зарядно устройство, след като капацитетът им е достигнат, защото някои зарядни за акумулаторни батерии могат да продължат да се опитват да ги зареждат, което може да влоши качеството им. Съхранявайте Вашето зарядно за акумулаторни батерии на подходящо място. 

Защо да ни се доверите?

Комбинираме нашия опит с потребителски отзиви и задълбочено проучване на всеки избран продукт. Екипът ни има за цел да отговори на Вашите въпроси, като същевременно Ви съдейства да намерите това, от което се нуждаете. 

Специални предложения

Вижте тези продукти, които биха могли да представляват интерес за вас.

промоция
Къртач DeWALT D25899K, SDS-max ,1500 W, 17.9 J

Запиши се за бюлетина

Абонирайте се за нашия бюлетин и разберете първи за най-новото от нас.

Получихме вашето съобщение и скоро ще се свържем с вас.