Доставка и плащане

Методи на доставка:

Как можете да получите поръчаната от вас стока?

"Фирмата" предлага на своите клиенти няколко атрактивни начина за получаване на направените от тях поръчки. На място в нашия офис, доставка с куриер, директно до вашия дом или офис. За доставки се използват услугите на куриерски фирми Спиди и Еконт.

Доставка с куриерски фирми

 

Speedy Ekont
  • Куриерска услуга (за пратки на територията на Р.България). Срок на доставка до 2 работни дни
  • Доставка с куриер обикновено отнема до 2 дни от момента, в който поръчката ви е била приета и обработена, като ако има някаква предпоставка за забавяне своевременно ще бъдете уведомени за това.Цената за доставка е както следва: При поръчка на стойност по-малка от 100 лв. доставката е за смекта на клиента. При поръчка на стойност по-голяма от 100 лв. и изпратена до офис получавате поръчаната от вас стока БЕЗПЛАТНО! При доставка на адрес клиентът заплаща 4.99лв. независимо от стойността на поръчката.

Методи на плащане:

Как можете да платите поръчаната от вас стока?

Предлагаме на своите клиенти 3 начина за заплащане на направените от тях поръчки. На място в нашия офис, на куриера при доставката, Банков път.

Плащане на куриера при доставка на стоката (наложен платеж)

  • С други думи заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я достави.

Плащане на място в нашия офис

  • Плащате при получаване на продуктите в нашия офис на адрес: гр. Плевен, ул.Морава 1.
  • На място може да платите в брой или с кредитни карти Visa, Mastercard и Transkard, както и с всички Борика дебитни карти.

Плащане по банков път

  • Плащане по банков път на издадена от наша страна проформа фактура.

 

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.