Пистолети за топло лепене

Пистолет за топло лепене STEINEL TOOLS DIY Gluematic 3002

45.00 лв.
Пистолет за топло лепене с електронно управление с висока ефективност и мощност на топене за хоби и занаятчийство. Лесната работа с Gluematic 3002 го прави правилния избор за домакинствата,обръщащи внимание на качеството.Дюза 1мм.

Пистолет за топло лепене STEINEL TOOLS DIY Gluematic 3002

54.00 лв.
Пистолет за топло лепене с електронно управление с висока ефективност и мощност на топене за хоби и занаятчийство. Лесната работа с Gluematic 3002 го прави правилния избор за домакинствата,обръщащи внимание на качеството.

Пистолет за топло лепене STEINEL TOOLS DIY Gluematic 5000

119.00 лв.
Като многофункционално решение на проблеми, пистолетът за топло лепене днес съставлява част от основното оборудване във всяка работилница. Той е също така незаменим за много домакинства. Топлото лепене свързва надеждно повечето материали и също така служи за многофункционална капсула и заряд. Безжична свобода. Неограничено топло лепене – Gluematic 5000 комбинира удобната употреба с високите резултати. В този превъзходен модел капсулираният разтопяваш патрон съхранява топлина, което Ви позволява да работите ефикасно, без да имате проблем със заплитането на кабелите. Веднага след като пистолетът се постави на зарядното устройство, той се включва към главното захранване и нагрява лепилото. Електронно-контролираната система за двойно нагряване загрява лепилото до температура, при която се включва на пестелив режим на готовност. Механичното подаване на лепилото позволява бърз, добре отмерен поток на лепилото. ползване.

Показване на 1-3 от общо 3

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.