Лозарски ножици акумулаторни

5 резултата

От лв. До лв.
Изчисти
Подреди по:

Показване на 1-5 от общо 5

Чудесни за тези, които се нуждаят от допълнителна сила при подрязване

Резитбата може да изглежда достатъчно лесна на пръв поглед, но инструментите, които използвате наистина имат голямо значение. Неравномерните разрези затрудняват заздравяването на растението, излагат повече площ на насекоми и болести и създават пукнатини, в които може да се събира вода, увеличавайки шанса от инфекция и гниене.

Докато премахвате нежеланите плодове и листа, Вие помагате за контролиране на щетите по лозите, предотвратявате болести и подобрявате шансовете си за успешен добив. При работа с обикновена овощарска ножица ще трябва да прилагате голяма сила и бързо ще усетите умора.

Акумулаторна лозарска ножица - чудесна алтернатива на ръчните модели, като Ви спестява време и енергия. Помага за предотвратяване на риска от наранявания поради повтарящи се движения. Това последно поколение акумулаторни лозарски ножици прави резитбата на лозя, овощни дървета и растения по-бърза и по-ефективна от всякога.

  • Производителност - режат без усилие
  • Мощност - с максимална скорост и голяма прецизност
  • Издръжливост- изработени от материали с висока якост
  • Комфорт – леки и лесни за работа

Какви са ползите от използването на лозарска ножица на батерии?

Редовното подрязване е необходима част от градинарството, за да помогнете на Вашите растения да изглеждат добре и да останат здрави. Вашата лозарска ножица на батерия ще Ви позволи бързо и лесно да отрежете болни или повредени стъбла ( така че да можете да прогоните вредителите и болестите ).

Безопасността е много важна

Тези инструменти не са предназначени за деца, така че се уверете, че ги съхранявате на подходящо място. Винаги носете предпазни ръкавици и очила, когато подрязвате.

Защо да изберете KM Tools?

Всички наши продукти са проектирани да предоставят без усилие първокласно потребителско изживяване с прецизни резултати. Ние предлагаме варианти, които са удобни, с добър захват, здрави и лесни за използване.

Изберете надеждна акумулаторна ножица за лозя, която ще Ви осигури дълготрайност на употреба!

 

Специални предложения

Вижте тези продукти, които биха могли да представляват интерес за вас.

промоция
Къртач Bosch GSH 5, SDS-max, 1100 W, 7.5 J
промоция
Перфоратор Bosch GBH 5-40 DCE SDS-max, 1150W
промоция
Ролетка лазерна Dewalt DW03101, 100м
промоция
Щрайхмус DeWALT DW733, 1800 W

Запиши се за бюлетина

Абонирайте се за нашия бюлетин и разберете първи за най-новото от нас.

Получихме вашето съобщение и скоро ще се свържем с вас.