Акумулаторна батерия Festool BP 18 Li 5.0 ASI

Модел:
577660
Наличност:
В наличност

Акумулаторна батерия Festool BP 18 Li 5.0 ASI е подходяща за всички 18 V машини на марката с изключение на ETSC 125, RTSC 400, DTSC 400, CTC SYS.

С капацитет 5.0 Ah си подсигурявата достатъчна мощност и продължителност на работа при всякакви приложения с всеки уред на Festool.

Благодарение на AIRSTREAM технологията при зареждане с бързозарядното устройство AIRSTREAM тя се охлажда активно преди и по време на процеса на зареждане - и така изключително бързо е отново готова за работа с максимална зарядна мощност.

Оборудвана с Bluetooth® тя стартира при включване на акумулаторния инструмент сдвоена мобилна прахосмукачка автоматично – и в комбинация с приложението Festool Work предлага детайлна информация за състоянието на зареждане, за работните данни, като напр. температура или цикли на зареждане.

278.89 лв. 316.92 лв.
Количество:
  • Силен и универсален работник: 5.0 Ач гарантират издръжливост и разгръщане на силата при всички приложения
  • По-бързо зареждане: В комбинация с AIRSTREAM бързозарядно устройство бързо и ефективно зареждане с активно охлаждане преди и по време на процеса на охлаждане
  • Практично: LED-дисплей за бързо показване на оставащия капацитет
  • Сигурно: рамка от мек материал по цялата обиколка за защита и сигурно поставяне на машината върху скосени повърхности
  • Комфортно: Bluetooth® позволява автоматично стартиране на CLEANTEC мобилната прахосмукачка при включване на акумулаторната машина (предпоставка е използването на Bluetooth® съвместима мобилна прахосмукачка)
Тегло: 0.7 кг
Амперчас: 5.0 Ah
Акум.батерия-напрежение: 18 V

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.