Акумулаторен перфоратор Makita DHR243Z с куфар и прахосмукачка DCL181FZ

Модел:
DHR243Z & DCL181FZ
Наличност:
В наличност

Професионален акумулаторен перфоратор Makita DHR243Z с безчетков двигател. 

Три режима на работа - пробиване, ударно и къртене. В комплект с бързостягащ патронник с възможност за бърза смяна на SDS-plus захвата, за да се ползва машината със свредла за дърво и метал. 

Силата на удара е 2 J, а честотата на удара 4700 удара в минута - това гарантира възможност за пробиване в бетон с диаметър до 24 мм. 

В тази окомплектация перфораторът на Макита се доставя без батерии и зарядно в куфар Makpac и акумулаорна прахосмукачка DCL181FZ, която също работи с батерии 18V.

Гаранция 3 години!

629.00 лв. 919.00 лв.
Количество:

Безчетковият акумулаторен SDS-plus перфоратор Makita DHR243Z има три режима на работа: пробиване със и без удар, и къртене. Захранва се с 18 V батерия и има сила на удара 2 J. Предпазен съединител предотвратява повреди на двигателя при претоварване и висок въртящ момент, което гарантира дълъг експлоатационен живот. Регулирането на оборотите осигурява продуктивна работа с материали с различна плътност и с аксесоари с различни размери. 

 
Тегло: 3.5 кг
Обороти: 0-950 об/мин
Сила на удара: 2.0 J
Акум.батерия-напрежение: 18 V
Къртене: Да
Максимум в бетон: 24 мм
Честота на удара: 0-4700 уд/мин
Реверс: Да
Максимум в дърво: 27 мм
Максимум в метал: 13 мм
Вградено работно осветлен: Да
Захват: SDS-plus
Безчетков двигател: Да

Подобни продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.