Перфоратор акумулаторен LI-ION със захват SDS-PLUS 18V Makita DHR202Z

Модел:
DHR202Z
Наличност:
В наличност

DHR202Z е универсален акумулаторен перфоратор на Makita с широко приложение в различни сфери на строителството и монтажните дейности. Разполага с три режима на работа - пробиване, ударно пробиване и къртене. В режим на къртене има възможност за позициониране на длетото под различен ъгъл, което улеснява операторът на машината. Доставя се без батерии и зарядно, но ако желаете да го окомплектовате, вижте тук .

Гаранция 3 години!

Гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички машини закупени от нас!

289.00 лв. 349.00 лв.
ПРОМО БАТЕРИЯ:
Количество:

Предложението на Makita – акумулаторният перфоратор DHR202Z е с 3 режима на работа - пробиване, ударно пробиване и къртене. Режимът на въртене на длетото е удобен при сваляне на стари плочки. Основната ръкохватка има гумени вложки, което допринася за комфортната работа на потребителя. Предпазният съединител елиминира риска от внезапно завъртане на инструмента в ръцете на оператора при заклинване на свредлото в материала. Моделът е отличен избор за тези, които вече имат 18-волтов акумулаторен инструмент Makita. Доставя се без батерии и зарядно устройство в картонена кутия.

 

 

Тегло: 2.6 кг
Обороти: 0-1100 об/мин
Сила на удара: 2 J
Акум.батерия-напрежение: 18 V
Къртене: Да
Максимум в бетон: 20 мм
Честота на удара: 0-4000 уд/мин
Реверс: Да
Захват: SDS-Plus
Безчетков двигател: Не

Подобни продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.