Бормашини бъркалки

Бормашина / бъркалка с плавно регулиране Makita M6200, 800 W

148.00 лв.

Удобната предна ръкохватка и ергономичният корпус идеално пасват на ръцете на потребителя и осигуряват по-голям комфорт и ефективност по време на работа с инструмента. Електронен контрол на оборотите. Патронник 1.5-13 мм. Доставя се в картонена кутия.


Едношпинделна бъркалка (миксер) Rubi RUBIMIX-7

159.00 лв.

Бъркалка RUBIMIX-7 се доставя с 1бр бъркалка приставка, ключ, в картонена кутия. Този миксер на Rubi е подходящ за циментови спойки, смоли, бои и други материали. Двигателят е с мощност 1200 W. 

Гаранция 3 години!

Гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички машини закупени от нас!

 

 


Двушпинделна бъркалка Rubi RUBIMIX-9-BL DUPLEX

259.00 лв.

Двушпинделната бъркалка на Rubi се доставя в комплект с две бъркалки приставки, в картонена кутия. Регулирането на оборотите се извършва плавно с натискане на прекъсвача. Мощността на двигателя е 1350W.

 

Гаранция 3 години!

Гаранционно и извънгаранционно обслужване за всички машини закупени от нас!

 

 


Бормашина / бъркалка с плавно регулиране Dewalt D21520, 710 W

359.00 лв.

Ключ за променлива скорост осигурява по-голям контрол за по-широк кръг приложения. 550 RPM по-голям въртящ момент за тежък режим на пробиване и смесване. Здрава конструкция и метален корпус на предавката за по-голяма издръжливост.


Показване на 1-4 от общо 4

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.