Дистанционно управление CT-F I/M-Set/FESTOOL

Модел:
CT-F I/M-Set
Наличност:
В наличност

Дистанционното управление е съвместимо с прахосмукачкCT 26, 36, 48 (с изключение на EC и EC B22)Включването на мобилната прахосмукачка през дистанционното управление директно от края на засмукващия маркуч пести излишно връщане към прахосмукачката. Идеално за почистващи дейности.Комбинацията от Bluetooth® модул и Festool Bluetooth® акумулаторна батерия сега стартира напълно автоматично мобилната прахосмукачка и при работа с акумулаторни машини.

Bluetooth® модулът върху мобилната прахосмукачка комуникира не само с новото управление, а и с Bluetooth® акумулаторните батерии на Festool. При включване на акумулаторна машина тя стартира автоматично мобилната прахосмукачка. Така вече може да се възползвате от цялата система на Festool за работа без прах дори и при работа с акумулаторните машини на Festool.

185.00 лв.
Количество:

Диапазон - 10м.

Технология - Bluetooth

  • Стартирайте мобилната прахосмукачка с дистанционно управление директно от засмукващия маркуч
  • Идеално за дейности по почистване без да трябва мобилната прахосмукачка да се премества от режим AUTO на режим ръчен (MAN)
  • Bluetooth® модулът комуникира и с Festool Bluetooth® акумулаторни батерии - така мобилната прахосмукачка стартира автоматично при включване на акумулаторна машина
  • комплект за дооборудване за CT 26, 36, 48
  • модул за монтиране в свободно модулно отверстие (да се извърши от електротехник)
  • контрол от разстояние чрез дистанционно управление (включено в комплекта) или чрез акумулаторна машина (в комбинация с Bluetooth® акумулаторна батерия)

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.