Дистанционно управление Festool CT-F I

Дистанционно управление Festool CT-F I
Дистанционно управление Festool CT-F I
Дистанционно управление Festool CT-F I
промоция
Модел: 202098

Наличност: В наличност

Дистанционното управление на Festool CT-F I прави възможно стартирането на мобилната прахосмукачка директно от засмукващия маркуч, като спестява ходене до прахосмукачаката, за да я стартирате.

Доставя се с две ленти за закрепване за D27 и D36 смукателни маркучи.

 

 
 
Марка:
Festool

99.00 лв. 136.92 лв.

0882 664 555 – за поръчки и консултация!

Повече информация

Комбинацията от Bluetooth® модул върху CLEANTEC мобилната прахосмукачка и дистанционно управление с изсмукващ маркуч Ви спестява едно ходене до прахосмукачката: просто стартирайте изсмукването директно от маркуча с дистанционното управление. Идеално за кратки почистващи дейности - просто превключете на режим на почистване, дори и когато мобилната прахосмукачка е в режим AUTO. Bluetooth® модулът върху мобилната прахосмукачка комуникира не само с новото управление, а и с Bluetooth® акумулаторните батерии на Festool. При включване на акумулаторна машина тя стартира автоматично мобилната прахосмукачка. Така вече може да се възползвате от цялата система на Festool за работа без прах дори и при работа с акумулаторните машини на Festool.

  • Стартирайте мобилната прахосмукачка с дистанционно управление директно от засмукващия маркуч
  • Идеално за дейности по почистване без да трябва мобилната прахосмукачка да се премества от режим AUTO на режим ръчен (MAN)
  • дистанционното управление дава възможност за включване на прахосмукачката директно от смукателния маркуч (преминаване към режим на почистване дистанционно, дори когато прахосмукачката е в режим AUTO)

  • 202098
  • Festool

Подобни продукти

Вижте тези продукти, които биха могли да представляват интерес за вас.

Запиши се за бюлетина

Абонирайте се за нашия бюлетин и разберете първи за най-новото от нас.

Получихме вашето съобщение и скоро ще се свържем с вас.