Моторна коса STIHL FS 56, 0.8 kW

Модел:
FS56
Наличност:
В наличност

Промо цена и подарък: Глава за тример с двуконечна полуавтоматична корда STIHL AutoCut 26-2; Моторно масло 1л; Комплект за почистване; Предпазител за глада с корда.

Бензиновата ръчна коса STIHL FS 56 е с икономичен двутактов двигател с мощност 0.8 kW, 1.1 к.с. и обем 27.2 см3. Благодарение на задвижващия вал той лесно се справя с голям по обем работа. Косата тежи само 5.1кг, а самарът и велосипедната дръжка правят работата още по-удобна. Обемът на горивния резервоар е 0,34 л. Моторната коса може да работи както със стоманен нож, така и с режеща корда.

Подходяща е за довършителни работи и може да се използва за косене на жилава трева. Максималният диаметър корда, с който може да работи е 2,7мм.

Гаранция: 1 година за юридически лица

                2 години за физически лица

 

702.00 лв. 739.00 лв.
Количество:

STIHL FS 56 е моторна коса с улеснено стартиране за многостранна употреба. Оборудвана е с лостова ръкохватка за ергономично водене на уреда и стоп-бутон, благодарение на който машината е винаги готова за работа и няма нужда от проверка при повторно стартиране. Подходяща е за косене и довършителни работи. Окомплектована със съответния режещ инструмент, може да се използва и за косене на жилава, сплъстена трева, тръстика и коприва. Има ръчна горивоподкачваща помпа, с натискането на която се подава бензин в карбуратора, а ергономичната лостова ръкохватка дава възможност за естествено движение на косата. Регулира се лесно с помощта на крилчата гайка. Мултифункционалната ръкохватка на бензиновата машина позволява всички командни елементи за управление на двигателя да се управляват само с една ръка.

Тегло: 5,1 кг
Мощност (W): 0.8 kW
Мощност ( к.с.): 1.1 к.с.

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.