Моторна коса STIHL FS 261, 2 kW

Модел:
FS 261
Наличност:
В наличност

Промо цена и подарък: Глава за тример с двуконечна полуавтоматична корда STIHL AutoCut 46-2; Моторно масло 1л; Комплект за почистване; Предпазител за глада с корда.

STIHL FS 261 e бензинова моторна ръчна коса с двутактов двигател STIHL 2-MIX с мощност 2 kW, 2.7 к.с. и обем 41.6 см3. Благодарение на големия диаметър на косене - 520 мм, е много подходяща за косене на големи площи. Серийно е окомплектована с нож STIHL 300-3, подходящ за гъсталаци, трънливи храсти, а и жилава трева.

Гаранция: 1 година за юридически лица

                2 години за физически лица

 
1329.00 лв. 1399.00 лв.
Количество:

Бензиновата коса STIHL FS 261 има многостранно приложение. Благодарение на изключително големия си диаметър на косене от 520 mm е подходяща за косене на големи площи. Мощният двигател STIHL 2-MIX съчетава в себе си висока мощност и икономичност. Моторната коса STIHL е окомплектована серийно с нож за гъсталак STIHL 300-3, с който можете да отстранявате гъсталаци, трънливи храсти и жилава трева. За улеснение при косене машината е оборудвана с ергономична лостова ръкохватка. Мултифункционалната ръкохватка дава възможност за управление на двигателя с една ръка, а стоп-бутон дава възможност за бързо подновяване на работата след прекъсване. Антивибрационната система на STIHL облекчава изключително много умората  при работа.

Това е професионален моторен храсторез за косене и подравняване при поддръжка на зелени площи, в градинарството и селското стопанство. Може да се използва дори и при отглеждане на млади насаждения. Големият предпазител предлага подобрена защита от изхвърчащия окосен материал и малки камъчета. Освен това предотвратява повреждане на режещия инструмент при съхранение. При желание бензиновия тример STIHL FS 261 може да бъде окомплектован с други режещи инструменти, напр. с нож за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или различни глави с корда, които се закупуват отделно. 

Тегло: 7.6 кг
Мощност (W): 2 kW
Мощност ( к.с.): 2.7 к.с.
Обороти: 2800 об/мин.
Работен обем на двигателя: 41.6 см3

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.