Моторна коса FS 491 C-EM, 2.4 kW

Модел:
FS 491 C-EM
Наличност:
В наличност

Моторната коса STIHL FS 491 C-EM е оборудвана с 2-тактов бензинов двигател с мощност 2.4 kW, 3.3 к.с. и обем 51.6 см3. Подходяща е за мащабно почистване на жилава трева, храсти, малки дървета и гъсталаци. Технически подобрената скоростна кутия включва актуализации на уплътнителната система, главния лагер и циркулацията на смазката. Новият дизайн на препазителя улеснява съхранението и увеличава видимостта на режещата приставка по време на работа. Моментът на запалване и на дозирането на горивото се регулира електронно - във всеки работен режим управлението на двигателя M-Tronic (M) гарантира оптимална мощност на двигателя, постоянна най-голяма честота на въртене и много добро ускорение. Доставя се в комплект с диск за косене, очила, ключ за смяна на диска и самар.

 
2202.60 лв.
Количество:

STIHL FS 491 C-EM е мощен моторен храсторез (2,4 kW) за професионална употреба при поддръжка на ландшафт. Машината е оборудвана с 4-ри точкова антивибрационна система STIHL, устройство STIHL ErgoStart, мултифункционална ръкохватка, лостова ръкохватка с регулиране без инструмент, двигател 2-MIX, STIHL M-Tronic, опростен процес на стартиране, стоп-бутон. Отличава се с висока производителност при косене, което се дължи на големия диаметър на косене. Бензиновата коса има ниско ниво на вибрации чрез новоразработени гумени тампони, здрава е и има удобно стартиране. Подходяща е за косене на големи площи. 

M-Tronic улеснява стартирането, тъй като то се извършва с по-малко издърпвания на стартерното въже и без необходимост от превключване. А напълно електронното управление на двигателя със запаметяваща функция регулира момента на запалване и дозирането на горивото. Благодарение на разпознаването, дали е необходимо студено или топло стартиране, M-Tronic гарантира винаги оптимална мощност на двигателя, постоянна най-голяма честота на въртене и много добро ускорение.

Храсторезът STIHL FS 491 C-EM има ергономичната лостова ръкохватка, която може да се регулира без инструмент индивидуално спрямо съответния оператор. 

Тегло: 9.3 кг
Мощност (W): 2.4 kW
Мощност ( к.с.): 3.3 к.с.
Работен обем на двигателя: 51.6 см3

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.