Моторна коса STIHL FS 235, 1.55 kW

Модел:
FS235
Наличност:
В наличност

STIHL FS 235 е здрава и мощна моторна коса с лостова ръкохватка за косене с глава с нож или глава за косене с корда. Двигателят й 2-MIX е с мощност 1.55 kW, 2.1 к. с. и обем 36.3 см3. Подходяща е за косене на трева и рязане на гъсталаци. Оборудвана е с антивибрационна система STIHL, автоматична декомпресия и многофункционална ръкохватка.

Доставя се в комплект с тристранен нож 250-3, глава за косене AutoCut C 26-2, презрамен колан (самар) и предпазител.

Гаранция: 1 година за фирми

                 2 години за физически лица

999.00 лв.
Количество:

STIHL FS 235 e здрава и с дълъг експлоатационен живот моторна коса, с която ще може да косите тревни площи в селското стопанство и градинарството. Машината е снабдена с мултифункционална ръкохватка и това ще ви позволи да управлявате всички командни елементи на двигателя само с една ръка. Освен това, лостовата ръкохватка е ергономична и това дава възможност за естествено движение на косата по време на косене. Регулирането й става лесно с помощта на крилчата гайка. Горивоподкачващата се помпа на STIHL FS 235 е защитена и с лесен достъп.

Тегло: 6.8 кг
Мощност (W): 1.55 kW
Мощност ( к.с.): 2.1 к.с.
Работен обем на двигателя: 36.3 см3

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.