Моторна коса STIHL FS 361 C-EM, 1.7 kW

Модел:
FS 361 C-EM
Наличност:
В наличност

Промо цена и подарък: Глава за тример с двуконечна полуавтоматична корда STIHL AutoCut 46-2; Моторно масло 1л; Комплект за почистване; Предпазител за глада с корда.

Бензиновата моторна коса тип храсторез Stihl FS 361 C-EM е оборудвана с 2-тактов бензинов двигател с мощност 1.7 KW, 2.3 к.с. и обем 37.7 см3. Запалването се извършва с по-малко издърпвания на стартерното въже и без необходимост от превключване. Напълно електронното управление на двигателя със запаметяваща функция регулира момента на запалване и дозирането на горивото. Нивото на предаваните от двигателя и режещия инструмент към ръкохватките вибрации се намалява чрез стоманени пружини, което осигурява комфортна работа с минимално усилие. Доставя се в комплект с нож за косене на гъсталак ф 300 мм, ключ и щифт за смяна на диска, и с предпазител.

Гаранция: 1 година за юридически лица

                2 години за физически лица

1614.00 лв. 1699.00 лв.
Количество:

Моторният храсторез STIHL FS 361 C-EM е предназначен за професионалните потребители при поддръжка на ландшафта, в селското стопанство и комуналните услуги при косене, и отстраняване на избуяла дива растителност. С големия диаметър на косене от 520 mm и мощния двигател STIHL 2-MIX с нисък разход на гориво, се осигурява бързо косене на големи площи. 

Благодарение на антивибрационната си система храстореза има ниски нива на вибрации, което заедно с ергономичната лостова ръкохватка подпомага естественото движение при косене. Стартирането на машината става много лесно посредством STIHL ErgoStart, а напълно електронното управление на двигателя STIHL M-Tronic допълнително подпомага удобното стартиране. FS 361 C-EM разполага с най-новата версия 3.0 на STIHL M-Tronic. С мултифункционална ръкохватка за управление на двигателя само с една ръка и стоп бутон за бързо повторно стартиране на косата след пауза. През букса за диагностика вашият дилър на STIHL получава на място информация за модификацията на машината, продължителността на работа, както и указания за ремонт и поддръжка на вашия STIHL FS 361 C-EM.

 

Моторната коса STIHL FS 361 C-EM може да се окомплектова с различни режещи инструменти, като нож за косене, нож за надробяване, циркулярен диск или с различни глави за косене. Стандартно в окомплектовката е включен тристранен нож за гъсталак 300-3 на STIHL, подходящ за ефективно отстраняване на сплъстена трева и храсти. Освен това са включени и универсален презрамен колан ADVANCE на STIHL за ергономична работа и голям предпазител за косене, който предлага подобрена защита от изхвърчащ окосен материал и малки камъчета.

Характерно за този нов модел бензинов храсторез е възможността за преминаване от летен към зимен работен режим посредством плъзгач. При зимен режим на работа се предотвратява обледеняването на въздушния филтър и карбуратора. Прозрачният резервоар за гориво е с вместимост 0,75 литра и гарантира дълги работни интервали без спиране на работата за зареждане. А нивото на запълване се вижда много добре отвън. В допълнение има и голям достъпен отвор улесняващ допълнително зареждането с гориво.

Тегло: 8.6 кг
Мощност (W): 1.7 kW
Мощност ( к.с.): 2.3 к.с.
Работен обем на двигателя: 37.7 см3

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.