Линеен лазерен нивелир с 3 лъча 30 м, 0.2 мм/м, Kapro 883G Prolaser 3D All-Lines

Модел:
883G Prolaser 3D All-Lines
Наличност:
Извън наличност

Лазерният интрумент на Kapro, автоматично определя хоризонталната и вертикалната равнина. Лазерът излъчва 1 хоризонтален на 360° и 2 вертикални 360° лъча с червен цвят, които се проектират върху четирите стени, пода и тавана. Самонивелиране в автоматичен режим, когато лазерът е разположен в неговия обхват на самонивелиране, който е ±2.5°. Визуални предупреждения чрез примигване при излизане от обхвата на нивелиране. В импулсен режим излъчва импулси, които могат да бъдат отчетени от детектор. Максимален работен обхват в затворени помещения – 30 м с зелени очила. Максималният обхват на отчитане на лазера в импулсен режим е 70 м.При работа в ръчен режим могат да се проектират/маркират ъгли.

759.00 лв.
Количество:

Степента на защита IP65 гарантира предпазването от прах и вода. Заключващ механизъм за защита на махалото по време на транспорта. 1/4“ и 5/8“ адаптор за тринога. Удароустойчив гумен корпус. Мултифункционална магнитна стойка. Допълнително отделение за опционално използване на алкални батерии 4 АА. Зарядно устройство.

Тегло: 0.652 kg
Височина: 134 мм
Широчина: 87 мм
Диапазон на видимост: 30 м
Точност на измерване: 0.2 мм/м
Брой лъчи: 3
Дължина на вълната: 515 nm

Подобни продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.