Акумулаторна косачка STIHL RMA 248 без батерия и зарядно, 36 V

Акумулаторна косачка STIHL RMA 248 без батерия и зарядно, 36 V
Акумулаторна косачка STIHL RMA 248 без батерия и зарядно, 36 V
Акумулаторна косачка STIHL RMA 248 без батерия и зарядно, 36 V
промоция
Модел: RMA 248

Наличност: В наличност

Обади се на 0882 48 37 37 и кандидатствай за стоков кредит без оскъпяване!

Маневрената акумулаторна косачка STIHL RMA 248 с ширина на косене от 46 см е подходяща за косене на средни по размер градини при частна употреба. Акумулаторната косачка за трева изисква малко усилия при косене и Ви позволява да работите, без да се уморявате. За това допринасят ниската сила на звука и намалените вибрации. Тихата акумулаторна косачка STIHL RMA 248 е идеална за всеки, който цени ефективната работа в зони, чувствителни към шум.

Косачката за трева STIHL RMA 248 с акумулаторно задвижване се захранва с батерия от системата STIHL AK. Постоянно активният еко-режим на косачката значително удължава живота на батерията. Практичните светодиоди на батерията също Ви показват състоянието на зареждане по всяко време с едно натискане на бутона. Благодарение на централното регулиране на височината на косене можете лесно да зададете желаната височина на няколко етапа. Нейният 55-литров кош за трева с индикатор за запълване може лесно да се изпразни през капака в горната част. Благодарение на сгъваемата ръкохватка, можете да съхранявате акумулаторната косачка по начин, който пести място, и да я транспортирате без усилие.

Марка:
STIHL

785.00 лв. 826.00 лв.

0882 664 555 – за поръчки и консултация!

Аксесоари и консумативи

Повече информация

Маневрена акумулаторна коса с широчина на косене 46 см, подходяща за косене на средни по размер тревни площи. Захранва се от 36 V батерия от серията AK. Височината на косене се регулира централно и може да се задава в 7 степени в границите 25-75 мм. Постоянно активният Еко режим значително удължава живота на батерията. Кошът за събиране на окосената трева е с обем 55 л и има индикатор за запълване. Сгъваемата ръкохватка осигурява пестене на място при транспортиране и съхранение на косачката.

Доставя се без батерия и зарядно устройство.


  • RMA 248
  • STIHL
  • 3200 об./мин
  • 96 dB
  • 21 кг

Подобни продукти

Вижте тези продукти, които биха могли да представляват интерес за вас.

Запиши се за бюлетина

Абонирайте се за нашия бюлетин и разберете първи за най-новото от нас.

Получихме вашето съобщение и скоро ще се свържем с вас.