Храсторез електрически STIHL HSE 42, 420 W, 450 мм

Модел:
HSE 42
Наличност:
В наличност

Подарък - Универсален спрей смазка STIHL - 0,4 л

Електрическият храсторез Stihl HSE 42 се отличават с мощен, но тих двигател, както и с нож, заточен с лазер, с който се оформят храсти и се изрязват разклонени и тънки клони. Малкото тегло, ергономичният дизайн и оптималното разположение на центъра на тежестта осигуряват удобна работа и отлично управление. Предвидена е блокировка на лоста за превключване. Вграденият ограничител на дължината на кабела предотвратява случайното изключване на захранващия кабел.

 
231.00 лв. 243.00 лв.
Количество:

Ножицата за жив плет STIHL HSE 42 има блокировка на лоста за превключване. Тя е лека и удобна електрическа ножица, която се стартира с двете ръце. С нея може лесно И бързо да се оформят и режат живи плетове, декоративни храсти и тънки клонки. Машината е оборудвана с мощен двигател, бързорежещи ножове, малък предпазител за ръката, механична спирачка на ножа и приспособление за изтегляне и прибиране на кабела.

Тегло: 3.0 кг
Мощност (W): 420 W
Обороти: 3400 об/мин
Работна дължина (мм): 450 мм

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.