Акумулаторна коса STIHL FSA 60 R  тип тример 36 V 350 мм
Акумулаторна коса STIHL FSA 60 R  тип тример 36 V 350 мм
Модел: FSA 60 R

Наличност: В наличност

Акумулаторната коса тип тример FSA 60 R работи с безчетков двигател ECкойто се захранва от 36 V батерия. Ниското тегло, добрият баланс и ергономичната ръкохватка с безстепенна настройка на оборотите дават възможност за по-продължителна удобна употреба. Зареждането с корда става лесно отвън в тялото на главата. Косата може да се използва и с главите STIHL DuroCut 5-2 с оразмерени парчета корда или PolyCut 6-2 с два пластмасови ножа. Смяната на режещите инструменти се извършва без помощта на инструмент. Доставя се без батерия и зарядно устройство, с глава с корда STIHL AutoCut C 6-2 с диаметър на косене 350 мм.

Марка:
STIHL

439.00 лв.

0882 664 555 – за поръчки и консултация!

Аксесоари и консумативи

Повече информация

Ако при частна употреба искате бързо и лесно да окосите малки тревни площи или да подрежете краищата им, тогава акумулаторната коса STIHL FSA 60 R е правилният избор. С леката коса STIHL FSA 60 R можете да косите трева или да подрежете краищата на тревните площи особено покрай живи плетове и около растения или предмети. Безшумният уред може да се използва без средства за защита на слуха дори в райони с наложени ограничения на шума.

Ефективният двигател EC задвижва режещия инструмент директно и осигурява константна мощност при работа. Ниското тегло и хармоничният баланс на моторната коса дават възможност и за по-продължителна употреба. За това допринася и гумираната ръкохватка с лост за управление с безстепенна настройка на оборотите. При заобикаляне на растения, кашпи или големи камъни ограничителят предотвратява нараняване на растенията и увреждане на предметите или на уреда. С кръговата ръкохватка на здравия алуминиев прът държите моторната коса STIHL FSA 60 R удобно и сигурно. Серийно акумулаторната моторна коса е оборудвана с глава за косене с корда STIHL AutoCut C 6-2 с възможност за зареждане с корда без инструмент.


  • FSA 60 R
  • STIHL
  • Глава за косене AutoCut C 6-2
  • кашон
  • 36 V
  • четков
  • 3.7 м/сек2
  • 3.2 кг

Подобни продукти

Вижте тези продукти, които биха могли да представляват интерес за вас.

Запиши се за бюлетина

Абонирайте се за нашия бюлетин и разберете първи за най-новото от нас.

Получихме вашето съобщение и скоро ще се свържем с вас.