Акумулаторна коса STIHL FSA 57 тип тример 36 V 280 мм
Акумулаторна коса STIHL FSA 57 тип тример 36 V 280 мм
Акумулаторна коса STIHL FSA 57 тип тример 36 V 280 мм
Модел: FSA 57

Наличност: В наличност

Акумулаторната коса тип тример FSA 57 работи с безчетков двигател, който се захранва от 36 V батерия. Косата е много лека и се управлява лесно. Подходяща е за поддръжка на тревни площи около дома и косене по краищата им. Диаметърът на косене е 280 мм. Има ограничител за косене около препятствия като дървета и храсти. Гумирана ръкохватка с оптимизирана логика на управление. Косата е окомплектована с глава за косене AutoCut C 3-2 с възможност за зареждане с корда отвън, без инструмент. По избор може да се използва с опционалната глава за косене PolyCut 3-2 с нож.

Доставя се без батерия и зарядно устройство.

Марка:
STIHL

339.00 лв.

0882 664 555 – за поръчки и консултация!

Аксесоари и консумативи

Повече информация

С голямата си мощност при косене леката акумулаторна коса за трева STIHL FSA 57 Ви подпомага ефективно, когато искате да подрежете по-малки тревни площи и краища на морава. Моторната коса STIHL FSA 57 се задвижва с акумулаторна батерия от системата АК на STIHL. Благодарение на електрическия двигател тя е много тиха и затова е подходяща за употреба в райони с наложени ограничения на шума. В домашната градина и около къщата това е голямо предимство.

Тази акумулаторна коса е разработена специално, за да можете да работите с нея ергономично: Така дължината на тръбата може да се регулира с натискане на бутон. Също и кръговата ръкохватка може да се регулира без инструмент. Гумираната ръкохватка с лост за превключване е изключително удобна за захващане и поема част от вибрациите. Повдигащ се нагоре и надолу ограничител осигурява прецизно и внимателно подрязване както около дървета и храсти, така и около предмети. Тази акумулаторно задвижвана моторна коса е оборудвана серийно с глава за косене с корда STIHL AutoCut C 3-2 с възможност за зареждане без инструмент.

STIHL препоръчва за акумулаторни моторни коси с глава за косене с корда да се ползват безшумни корди за косене с кръгло сечение. Това не само намалява нивото на шума при работа, но се оказа и по-ефективно при тестове. В сравнение с кордата за косене с кръгло сечение продължителността на работа на акумулаторната батерия е с около 10 % по-голяма при същата производителност на рязане. Затова STIHL доставя серийно за акумулаторни моторни коси с глава за косене с корда безшумни корди за косене с кръгло сечение.


  • FSA 57
  • STIHL
  • тримерна глава AutoCut C3-2
  • кашон
  • 36 V
  • безчетков
  • 4 м/сек2

Подобни продукти

Вижте тези продукти, които биха могли да представляват интерес за вас.

Запиши се за бюлетина

Абонирайте се за нашия бюлетин и разберете първи за най-новото от нас.

Получихме вашето съобщение и скоро ще се свържем с вас.