Електрическа коса STIHL FSE 52 тип тример ръчна 0.5 kW 300 мм

Електрическа коса STIHL FSE 52 тип тример ръчна 0.5 kW 300 мм
Електрическа коса STIHL FSE 52 тип тример ръчна 0.5 kW 300 мм
Модел: FSE 52

Наличност: В наличност

Електрическата ръчна коса тип тример STIHL FSE 52 се характеризира с висока производителност и мощност 500 W. Широчината й на косене е ф 300 мм и работи с тримерна глава AutoCut 2-2 с корда с диаметър 1.6 мм. Инструментът, който тежи само 2.2 кг (заедно с режещата глава), е добре балансиран, което предполага лекота и простота на работата. Ергономичната дръжка е изработена от мека пластмаса, а позицията й може да се променя.

Марка:
STIHL

238.80 лв.

0882 664 555 – за поръчки и консултация!

Повече информация

Електрическата коса STIHL FSE 52 впечатлява при подрязване и косене на площи в близост до дома. С тегло само 2,2 кг, електрическата моторна коса е много лека и при това с ниски емисии. Затова можете да използвате електрическата коса в райони с наложени ограничения на шума. Не се нуждаете от защита за слуха.

С регулируемия прът можете да адаптирате електрическата моторна коса STIHL FSE 52 според Вашия ръст и така да работите особено ергономично. Кръговата ръкохватка, която се регулира без инструмент, е идеална за прецизни дейности по подрязване и косене. Благодарение на наклоняемата глава за косене можете ефективно да обработвате и трудно достъпни места при стълби, пътища или около храсти.

STIHL FSE 52 е оборудвана с глава за косене STIHL AutoCut C 3-2. Практичен ограничител се грижи дърветата и растенията да са защитени. Тъй като кордата не коси извън обхвата на ограничителя. Благодарение на приспособлението за изтегляне и прибиране на кабела щекерната връзка няма да се изключи при допълнително изтегляне на кабела.


  • FSE 52
  • STIHL
  • Глава с корда AutoCut 2-2
  • 0.5 kW
  • четков

Подобни продукти

Вижте тези продукти, които биха могли да представляват интерес за вас.

Запиши се за бюлетина

Абонирайте се за нашия бюлетин и разберете първи за най-новото от нас.

Получихме вашето съобщение и скоро ще се свържем с вас.