Тример електрически STIHL FSE 60, 0.54 kW

Модел:
FSE 60
Наличност:
В наличност

Електрическата ръчна косачка/тример Stihl FSE 60 е предназначена за косене на малки площи, рязане на трева около дървета и храсти, в непосредствена близост до цветни лехи. Този компактен модел се отличава със стилен дизайн и лека конструкция. Режещата глава AutoCut C5-2 няма проблем с твърда трева и дебели плевели. Увеличеният диаметър на режещия диск (350 мм) осигурява висока скорост на работа. Издръжливият двигател работи с ниво на звукова мощност не по-голямо от 94 dB. Мощността е 540 W. Допълнително може да се монтира ограничително колело, което предотвратява нараняването на храсти и дървета по време на работа. С помощта на приспособление за прибиране и изтегляне на кабела се предотвратява изваждането на кабела от щепсела. Режещата част на инструмента има защитно покритие.

 
255.00 лв.
Количество:

STIHL FSE 60 е издръжлив електрически тример с глава за косене AutoCut C. Подходящ е за декоративно косене и довършителни работи на малки тревни площи, около дървета, пътеки и стълби. Тримера е с включени в окомплектовката предпазни очила и приспособление за изтегляне и прибиране на кабела. Благодарение на кръговата ръкохватка с уреда се работи много лесно и удобно.

Тегло: 3.9 кг
Мощност (W): 540 W

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.