Пистолет за горещ въздух STEINEL HL 2020 E, 2200 W

Модел:
HL2020E
Наличност:
В наличност

HL 2020 E е професионел модел пистолет за горещ въздух от водещия производител Steinel. Мощността е 2200W, а температурата може да се регулира в границите 80-630 градуса през интервали от 10 градуса.

Доставя се в картонена кутия!

 

3 години гаранция!

Гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички електроинструменти закупени от нас!

179.00 лв.
Количество:

С помощта на пистолета за горещ въздух HL 2020 E на Steinl може да се размразяват водопроводи, да се изолират проводници и електрически съединения с термосвиваем шлаух, да се разпалват въглища, да се фиксира боя. Благодарение на защитата срещу прегряване устройството ще ви служи дълго време. Ниското тегло намалява консумацията на енергия в работния процес. Електронното управление на температурата в границите 80 – 630°C позволява плавна промяна на температурата със стъпка от 10°C. Задаваната и актуалната стойност се изписват на LCD екран, намиращ се в задната част на пистолета. Температурата на изходящия въздух се променя чрез удобен за досег с палеца джойстик. При отпуснат джойстик на екрана се отчита текущата температура на изходящата въздушна струя. Отделно, върху ръкохватката на пистолета, е разположен превключвател, чрез който дебитът на въздушната струя се регулира в три степени.

 

Мощност (W): 2200 W
Дебит: 150/300/500 л/мин
Температура максимална: 80-630 градуса

Подобни продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.