Трион прободен акумулаторен "зеге" Makita DJV181Z, 18V

Модел:
DJV181Z
Наличност:
В наличност

DJV181Z е модел "зеге" на Makita, който е създаден с безчетков двигател и 3 степени за регулиуране на махаловидния ход. В комбинация с възможността за регулиране на оборотите, този прободен трион има доста широк обхват от дейности, където може да намери приложение.

Максимум в дърво - 135мм, в черни метали - 10мм.

Доставя се в кутия без батерии и зарядно. 

3 години гаранция!

Собствен гаранционен и извънгаранционен сервиз!

 

459.00 лв. 579.00 лв.
Добави батерия/зарядно:
Количество:

Прободният акумулаторен трион на Makita DJV181Z е оборудван с безчетков двигател, който не се нуждае от техническа поддръжка. Наличието на 3 степени на махаловидното движение на ножа ви позволява да извършвате както бърз и груб, така и прецизен чист разрез. Инструментът е снабден с накрайник за свързване на прахосмукачка, което помага да се поддържа чисто работното място. Удобният пусков ключ спомага за намаляване на умората на пръстите при продължителна работа с инструмента. Има вградена светодиодна подсветка за работа на слабо осветени места. Моделът се предлага без батерии и зарядно устройство.

 
Тегло: 2.3 кг
Регулиране на обороти: Да
Акум.батерия-напрежение: 18V
Максимум в дърво: 135мм
Максимум в метал: 10мм
Вградено работно осветлен: Да
Безчетков двигател: Да
Честота: 0-3500 хода/мин
Максимум в алуминий: 20мм

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.