Трион прободен акумулаторен "зеге" Dewalt DCS331N, 18V

Модел:
DCS331N
Наличност:
В наличност

DCS331N е прбоден трион на Dewalt с четков двигател, който се характеризира с възможност за регулиране на оборотите и до 3000 хода на ножа в минута. 

Механизмът за смяна на ножа е изключително удобен и не изисква допълнителни инструменти. Основата на зегето може да се фиксира до 45 градуса ъгъл.

Има възможност за прахоотвеждане чрез свързване към прахосмукачка. 

Максимумът на рязане в дърво е до 135мм, а в метал до 10мм. 

3 години гаранция!

Собствен гаранционен и извънгаранционен сервиз!

399.00 лв.
Количество:

Акумулаторният прободен трион DeWALT DCS331N е предназначен за рязане на дърво, стомана и цветни метали. Подходящ е за работа в помещения, където няма електрозахранване. Универсалната патентована система за закрепване на ножовете не изисква използването на инструменти. Основата се регулира без ключ до 45 градуса наляво и надясно. Мощният двигател е със сменяеми четки и осигурява скорост до 3000 об./мин. Долното разположение на водещата ролка предотвратява огъването на ножа. Предимства на зегето се електронното регулиране на скоростта за плавен старт и антивибрационната система.

 
Тегло: 2.9 кг
Регулиране на обороти: Да
Акум.батерия-напрежение: 18V
Максимум в дърво: 135мм
Максимум в метал: 10мм
Безчетков двигател: Не
Честота: 0-3000 хода/мин.
Ход на ножа: 26мм
Максимум в алуминий: 10мм

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.