Моторен трион STIHL MS 271, 2600W, 40см

Модел:
MS271
Наличност:
В наличност

MS 271 е моторен трион на Stihl от полупорфесионален клас. 

Универсален и изключително надежден модел с приложение, както в горското стопанство, така и в поддръжката на обществени площи. 

Оборудван е с двутактов двигател 2-MIX, което предполага по-ниска консумация на гориво, както и намалени нива на вредните емисии. 

Тази резачка е окомполектована с шина 40см, верига и предпазител за шината.

Гаранционен срок: 1г за фирми

                             2г за физически лица

1089.00 лв.
Количество:

Верижният бензинов трион MS 271 на фирма Stihl е полупрофесионален инструмент, приложим в горското, селското и общинското обслужване. Икономичният двутактов двигател с 2-MIX технология се характеризира с висока мощност. Филтриращата система е с предварително пречистване на въздуха. Резервоарите за смазване и гориво са с капачки. Конструкцията на водещата шина Ematic и веригата на триона Oilomatic намаляват разхода на масло поне наполовина. Когато се натисне предната опора за ръцете, спирачната верига се активира, а когато се освободи, веригата и маслената помпа с променлива скорост се активират автоматично. Инструментът има високоефективна антивибрационна система за по-голям комфорт. Достъпът до затягащия винт е възможен отстрани през капака на водещото колело. Карбураторът може да се загрява предварително за работа през зимата.

 
Тегло: 5.6 кг
Мощност (W): 2600W
Мощност ( к.с.): 3.5 к.с.
Обороти: 2 800-13 000 об/мин.
Дължина на шината: 40 см
Стъпка на веригата: 0.325"
Работен обем на двигателя: 50.2 см3

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.