Акумулаторентример STIHL FSA 30 без батерия и зарядно, 10.8 V

Акумулаторентример STIHL FSA 30 без батерия и зарядно, 10.8 V
Акумулаторентример STIHL FSA 30 без батерия и зарядно, 10.8 V
Акумулаторентример STIHL FSA 30 без батерия и зарядно, 10.8 V
Акумулаторентример STIHL FSA 30 без батерия и зарядно, 10.8 V
промоция
Модел: FSA 30

Наличност: В наличност

STIHL FSA 30 е компактна акумулаторна коса тип тример, особено подходяща за косене на трева със средна височина, поддържане на краищата тревни площи, както и подстригване около дървета, под храсти, по стени или стълби. Електрическият мотор е толкова тих, че не е необходима защита за слухаи прави косата идеална за използване в чувствителни към шум зони. Захранва се с 10.8 V батерия от системата AS и има широчина на косене 230 мм. Валът е телескопичен и дължината му може да се регулира чрез бутон. За още по-голямо удобство при работа е възможно и регулирането на работния ъгъл - работната глава може да се завърти на 90° и ъгъла на ръкохватката. Меката дръжка пасва удобно в ръката и осигурява интуитивна работа.

Доставя се без батерия и зарядно устройство.

Марка:
STIHL

179.00 лв. 199.00 лв.

0882 664 555 – за поръчки и консултация!

Повече информация

Компактният акумулаторен тример FSA 30 на STIHL е особено подходящ за косенето на средновисока трева, за поддръжка краищата на тревната Ви площ, както и за довършителни работи около дървета, под храсти, в близост до стени или стълбища.

Електродвигателят на FSA 30 работи толкова тихо, че не е необходимо да носите антифони. Така тази моторна коса е много подходяща за използване в райони с наложени ограничения на шума. Необходимата енергия за лекия модел със сменяеми акумулаторни батерии се доставя от гъвкавата система AS на STIHL. Нивото на зареждане на батерията се индикира от светодиоди на уреда.

FSA 30 на STIHL e серийно оборудвана с глава за косене STIHL PolyCut 3-2 с 2 здрави и подвижни пластмасови ножа PolyCut. За бърза смяна на ножовете могат до 6 ножа PolyCut да се съхраняват в предвиденото за целта приспособление директно на уреда и да се подменят без помощта на инструмент директно на главата за косене. По избор можете да използвате акумулаторната моторна коса FSA 30 и с предлаганата като принадлежност глава за косене AutoCut C 3-2 и с корди с диаметър от 1,4 мм.

Благодарение на ергономичната форма, гъвкавите възможности за регулиране и ниското тегло от само 2,3 кг с включена акумулаторна батерия, FSA 30 позволява удобна работа без усилие. Гумираната ръкохватка приляга добре в ръката и дава възможност за лесно и интуитивно управление. За адаптиране към Вашия ръст можете да регулирате телескопичната тръба на предавателния вал и кръговата ръкохватка на степени с натискане на бутон. За още повече комфорт при работа също и работният ъгъл на блока за косене се регулира лесно – и Вие можете, за прецизното оформяне краищата на тревната площ, просто да завъртите блока за косене на 90°. Регулируемият чрез повдигане и сваляне ограничител осигурява прецизно и внимателно косене около дървета и храсти, както и около предмети. За компактното съхранение на стена в гаража или в навеса за инструменти, акумулаторната моторна коса FSA 30 разполага с практично ухо за окачване.


  • FSA 30
  • STIHL
  • 89 dB
  • 2.3 кг

Запиши се за бюлетина

Абонирайте се за нашия бюлетин и разберете първи за най-новото от нас.

Получихме вашето съобщение и скоро ще се свържем с вас.