Акумулаторен тример STIHL FSA 30 с една батерия и зарядно, 10.8 V, 2.6 Ah

Акумулаторен тример STIHL FSA 30 с една батерия и зарядно, 10.8 V, 2.6 Ah
Акумулаторен тример STIHL FSA 30 с една батерия и зарядно, 10.8 V, 2.6 Ah
Акумулаторен тример STIHL FSA 30 с една батерия и зарядно, 10.8 V, 2.6 Ah
Акумулаторен тример STIHL FSA 30 с една батерия и зарядно, 10.8 V, 2.6 Ah
промоция
Модел: FSA 30

Наличност: В наличност

STIHL FSA 30 е компактна акумулаторна коса тип тример, особено подходяща за косене на трева със средна височина, поддържане на краищата тревни площи, както и подстригване около дървета, под храсти, по стени или стълби. Електрическият мотор е толкова тих, че не е необходима защита за слухаи прави косата идеална за използване в чувствителни към шум зони. Захранва се с 10.8 V батерия от системата AS и има широчина на косене 230 мм. Валът е телескопичен и дължината му може да се регулира чрез бутон. За още по-голямо удобство при работа е възможно и регулирането на работния ъгъл - работната глава може да се завърти на 90° и ъгъла на ръкохватката. Меката дръжка пасва удобно в ръката и осигурява интуитивна работа.

Доставя се с 1 батерия 10.8 V, 2.6 Ah и зарядно устройство.

Марка:
STIHL

269.00 лв. 299.00 лв.

0882 664 555 – за поръчки и консултация!

Повече информация

В случай, че все още не притежавате уред STIHL от системата AS на STIHL, особено си заслужава да закупите  акумулаторния тример STIHL FSA 30 в комплект. Тъй като освен компактния FSA 30, който е изключително подходящ за косенето на средновисока трева, за поддръжка краищата на тревната Ви площ, както и за довършителни работи, в окомплектовката са включени една акумулаторна батерия STIHL AS 2 и едно стандартно зарядно устройство STIHL AL 1. Така можете да започнете директно с поддръжката на градината. Тъй като акумулаторната коса FSA 30 е особено тиха, можете да работите и в райони с наложени ограничения на шума.

STIHL FSA 30 е серийно оборудвана с главата за косене STIHL PolyCut 3-2 с 2 здрави и подвижни пластмасови ножа PolyCut. За бърза смяна на ножовете могат до 6 ножа PolyCut да се съхраняват в предвиденото за целта приспособление директно на уреда и да се подменят без помощта на инструмент директно на главата за косене. По избор можете да използвате FSA 30 и с предлаганата като принадлежност глава за косене AutoCut C 3-2 и с корди с диаметър от 1,4 мм.

Благодарение на ергономичната форма, гъвкавите възможности за настройка и ниското тегло от само 2,3 кг с включена акумулаторна батерия, акумулаторната коса FSA 30 позволява удобна работа без усилие. Гумираната ръкохватка приляга добре в ръката и дава възможност за лесно и интуитивно управление. За адаптиране към Вашия ръст можете да регулирате телескопичната тръба на предавателния вал и кръговата ръкохватка на степени с натискане на бутон. За още повече комфорт при работа също и работният ъгъл на блока за косене се регулира лесно – и Вие можете, за прецизното оформяне краищата на тревната площ, просто да завъртите блока за косене на 90°. Регулируемият чрез повдигане и сваляне ограничител осигурява прецизно и внимателно косене около дървета и храсти, както и около предмети. За компактното съхранение на стена в гаража или в навеса за инструменти, акумулаторната коса FSA 30 разполага с практично ухо за окачване.


  • FSA 30
  • STIHL
  • 89 dB

Запиши се за бюлетина

Абонирайте се за нашия бюлетин и разберете първи за най-новото от нас.

Получихме вашето съобщение и скоро ще се свържем с вас.