Акумулаторен перфоратор SDS-Plus Makita DHR171Z, 18V (само машина)

Модел:
DHR171Z
Наличност:
В наличност

DHR171Z е компактен безчетков акумулаторен перфоратор, най-лек в класа си. Този перфоратор може да работи в два режима - пробиване и ударно пробиване. Силата на удара му е 1.2J. Доставя се в кутия без батерии и зарядно, но ако желаете да го окомплекотвате вижте нашите предложения за батерии и зарядни тук .

 

Гаранция 3 години!

Гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички машини закупени от нас!

349.00 лв. 599.00 лв.
Количество:

Акумулаторният перфоратор на Makita - DHR171Z, е най-лекият и компактен в своя клас. Възможността за регулиране на скоростта ви позволява да настройвате инструмента за работа с конкретен тип материал. Комплектът включва ограничител на дълбочината, който е полезен за направата на точни отвори за дюбели и анкери с еднакви размери. Има два режима на работа: пробиване със и без удар. Безчетковият двигател се отличава с висока производителност и дълъг експлоатационен живот. Електрическата спирачка плавно и бързо спира въртенето на патронника, а функцията реверс е предвидена за изваждането на заседнало в материала свредло. Доставя се без батерия и зарядно устройство в картонена кутия.

 

 

Обороти: 0-680 об./мин.
Сила на удара: 1.2J
Антивибрационна система: не
Акум.батерия-напрежение: 18V
Честота на удара: 0-4800 уд./мин.
Реверс: да
Захват: SDS-PLUS
Безчетков двигател: да

Подобни продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.