Акумулаторен перфоратор Dewalt DCH263P1, 18V, 5Ah

Модел:
DCH263P1
Наличност:
В наличност

Безчетковият акумулаторен перфоратор на Dewalt DCH263P1 е оборудван с една батерия 18V, 5Ah и куфар. Притежава 3 режима на работа и електронно регулиране на скоростта на въртене, което го прави максимално ефективен при пробиване на отвори в различни материали. Максималната сила на удара е 3J, а новата система на Dewalt Active Vibration Control намалява максимално вибрациите.

Гаранция 3 години!

579.00 лв. 659.00 лв.
Количество:

Акумулаторният перфоратор DеWALT DCH263P1 е предназначен за пробиване на отвори със и без удар, както и за къртене. Той е оборудван с безчетков мотор, който осигурява отлична производителност и дълъг експлоатационен живот. Характеризира се с добри показатели, сравними с инструментите с мрежово захранване. Благодарение на системата SDS-plus смяната на накрайниците отнема минимум време и усилия. Ударният механизъм осигурява сила на удара 3 J. Системата Active Vibration Control намалява вибрациите, така че можете да работите по-дълго време без умора. Електронното регулиране на скоростта е предвидено за оптимална работа с различни материали. Допълнителната ръкохватка помага да държите инструмента здраво в ръцете си. Доставя се в куфар с 1 батерия и зарядно устройство.

 

 

Тегло: 2.8 кг
Обороти: 0-1165 об./мин.
Амперчас: 5Ah
Сила на удара: 3J
Акум.батерия-напрежение: 18V
Къртене: Да
Максимум в бетон: 26мм
Честота на удара: 0-4300 уд./мин.
Реверс: Да
Захват: SDS-Plus
Безчетков двигател: Да

Подобни продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.