Перфоратор акумулаторен LI-ION със захват SDS-PLUS 18V Makita DHR165Z

Модел:
DHR165Z
Наличност:
В наличност

Този модел акумулаторен перфоратор SDS-plus на Makita е с подобрена ръкохватка - позволява по-добър контрол над машината. Предназначен е за пробиване на отвори в зидария и бетон най-вече за аварийни и сервизни групи. Ударният й механизъм е с подобрени параметри. Машината е с два режима на работа - пробиване и пробиване с удар. DHR165Z на Makita се доставя без батерии и зарядно.

Ако желаете да добавите батерия, зарядно или и двете, вижте нашите предложение тук .

Гаранция 3 години!

Гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички машини закупени от нас!

350.00 лв. 463.00 лв.
Количество:

Акумулаторният перфоратор Makita DHR165Z C е оборудван с патронник SDS-plus, който позволява лесна смяна на накрайниците. Като използвате превключвателя отстрани на корпуса, можете да зададете един от двата режима на работа - пробиване или пробиване с удар. Благодарение на вградената светодиодна подсветка с функция за допълнително осветяване може да се работа и в тъмни помещения. Лесният достъп до въглеродните четки дава възможност за смяната им, без да е необходимо да се свързвате със сервизни центрове. Доставя се в куфар без батерии и зарядно.

 

 

Тегло: 3 кг
Обороти: 0-1600 об/мин
Сила на удара: 1.3 J
Акум.батерия-напрежение: 18 V
Къртене: Не
Максимум в бетон: 16
Честота на удара: 0-5300 уд/мин
Реверс: Да
Максимум в дърво: 24 мм
Максимум в метал: 13 мм
Вградено работно осветлен: Да
Захват: SDS-Plus
Безчетков двигател: Не

Подобни продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.