Перфоратор акумулаторен Li-Ion със захват SDS-PLUS 36V Makita DHR263Z

Модел:
DHR263Z
Наличност:
В наличност

DHR263Z е мощен акумулаторен перфоратор с три режима на работа - пробиване, ударно пробиване и къртене. В режим на къртене има възможност за завъртане на длетото под различен ъгъл. С този перфоратор имате възможност да пробивате в бетон със свредло до 26мм. LED вграденото осветление позволя работа при слабо или неосветени места. 

Доставя се без батерии и зарядно устройство в картонена кутия, но тук можете да разгледате нашите предложения за комплектация.

Гаранция 3 години!

Гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички машини закупени от нас!

 

 

585.00 лв. 708.00 лв.
Количество:

Акумулаторният перфоратор Makita DHR263Z има 3 режима на работа: пробиване, пробиване с удар и къртене, както и режим на завъртане на длетото. Благодарение на патрона SDS-plus смяната на накрайниците е лесна. За удобна работа в тъмни помещения моделът има вградена LED подсветка. Наличието на предпазен съединител отстранява риска от завъртане на инструмента в ръцете на оператора при заклинване на свредлото.

Тегло: 4.7 кг
Обороти: 0-1250 об/мин
Сила на удара: 2.5 J
Акум.батерия-напрежение: 36 V
Къртене: Да
Максимум в бетон: 26 мм
Честота на удара: 0-5000 уд/мин
Реверс: Да
Захват: SDS-Plus

Подобни продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.