Коса акумулаторна STIHL FSA 90, 36 V
Коса акумулаторна STIHL FSA 90, 36 V
Коса акумулаторна STIHL FSA 90, 36 V
Модел: FSA 90

Наличност: В наличност

Stihl FSA 90 е акумулаторна коса, която се захранва с 36 V батерия и има диаметър на косене 260 мм с нож за косене.

Предназначена е за косене на жилава трева.

Оборудвана е с лостова ръкохватка, на която са разположени всички елементи за управление в режим на частично натоварване ECOSPEED и двоен презрамен колан.

Ниското ниво на шум позволява работата без предпазни средства за защита на слуха.

Доставя се с нож за косене GrassCut 260-2 без батерия и зарядно.

 
Марка:
STIHL

892.00 лв.

0882 664 555 – за поръчки и консултация!

Аксесоари и консумативи

Повече информация

Акумулаторната коса на STIHL FSA 90 е оборудвана с нож за косене GrassCut 260-2. Има двигател с функция за частично натоварване ECOSPEED, чрез която имате възможност да регулирате работните обороти директно от ръкохватката в зависимост от работата, която ще извършвате. При намалени обороти нивата на вибрации и шум, опасността от изхвърчане на окосена маса и разхода на енергия са намалени до минимум. По-този начин значително се увеличава продължителността на работа с едно зареждане на батерията.

Акумулаторният тример е оборудван с висококачествен двоен презрамен колан, който е с мека подплата на презрамките, с цел максимален комфорт при работа. По време на косене лостовата ръкохватка осигурява естествено движение на косата, като регулирането става с помощта на крилчата гайка. Тази лостова ръкохватка е много подходяща, когато трябва да се окосят по-големи площи. Ухото за окачване дава възможност за сигурно и удобно закачане на уреда на стена.

Електродвигателят (EC) на акумулаторния тример за косене се захранва от акумулаторна батерия с до 55% повече енергия, като едновременно с това я щадящ към нея, тъй като експлоатационния живот на батерията се удължава с до 70%. Има ниско тегло и компактни размери. Всички акумулаторни уреди на немската марка STIHL са оборудвани със застопоряващ лост, даващ възможност за блокиране на уреда. Целта е предотвратяване неволното пускане на косата в действие при монтирана акумулаторна батерия. Предпазителят за ножа за косене, се монтира посредством два болта, като предлага добра защита на работещия.


  • FSA 90
  • STIHL
  • 36 V
  • 3.2 кг

Подобни продукти

Вижте тези продукти, които биха могли да представляват интерес за вас.

Запиши се за бюлетина

Абонирайте се за нашия бюлетин и разберете първи за най-новото от нас.

Получихме вашето съобщение и скоро ще се свържем с вас.