Коса акумулаторна STIHL FSA 90, 36 V

Модел:
FSA 90
Наличност:
В наличност

Stihl FSA 90 е акумулаторна коса, която се захранва с 36 V батерия и има диаметър на косене 260 мм с нож за косене.

Предназначена е за косене на жилава трева.

Оборудвана е с лостова ръкохватка, на която са разположени всички елементи за управление в режим на частично натоварване ECOSPEED и двоен презрамен колан.

Ниското ниво на шум позволява работата без предпазни средства за защита на слуха.

Доставя се с нож за косене GrassCut 260-2 без батерия и зарядно.

 
892.00 лв.
Количество:

Акумулаторната коса на STIHL FSA 90 е оборудвана с нож за косене GrassCut 260-2. Има двигател с функция за частично натоварване ECOSPEED, чрез която имате възможност да регулирате работните обороти директно от ръкохватката в зависимост от работата, която ще извършвате. При намалени обороти нивата на вибрации и шум, опасността от изхвърчане на окосена маса и разхода на енергия са намалени до минимум. По-този начин значително се увеличава продължителността на работа с едно зареждане на батерията.

Акумулаторният тример е оборудван с висококачествен двоен презрамен колан, който е с мека подплата на презрамките, с цел максимален комфорт при работа. По време на косене лостовата ръкохватка осигурява естествено движение на косата, като регулирането става с помощта на крилчата гайка. Тази лостова ръкохватка е много подходяща, когато трябва да се окосят по-големи площи. Ухото за окачване дава възможност за сигурно и удобно закачане на уреда на стена.

Електродвигателят (EC) на акумулаторния тример за косене се захранва от акумулаторна батерия с до 55% повече енергия, като едновременно с това я щадящ към нея, тъй като експлоатационния живот на батерията се удължава с до 70%. Има ниско тегло и компактни размери. Всички акумулаторни уреди на немската марка STIHL са оборудвани със застопоряващ лост, даващ възможност за блокиране на уреда. Целта е предотвратяване неволното пускане на косата в действие при монтирана акумулаторна батерия. Предпазителят за ножа за косене, се монтира посредством два болта, като предлага добра защита на работещия.

Тегло: 3.2 кг
Акум.батерия-напрежение: 36 V

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.