Трион прободен акумулаторен ''зеге'' Dewalt DCS334N, 18V

Модел:
DCS334N
Наличност:
В наличност

DCS334N е с безчетков двигател. Възможността за регулиране на оборотите прави прободния трион походящ за рязане на материали с различна твърдост. Хода на ножа може да се регулира от 0 до 3200 хода в минута. Смяната на ножа, както и смяната на ъгъла на рязане се извършват без помоща на инструменти, което прави и двете операции лесни и бързи.

Гаранция 3 години!

Гаранционно и извънгаранционно обслужване за всички продукти закупени от нас!

399.00 лв. 456.00 лв.
Количество:

Акумулаторният прободен трион DEWALT DCS334N се използва за рязане на дърво, алуминий, стомана и др. Оборудван е с безчетков мотор с висока ефективност, захранва се с 18 V батерия и има честота на движение на ножчето 0-3200 хода/мин с ход 26 мм. Електронното управление на скоростта позволява избор на оптималния режим на работа в зависимост от характеристиките на материала. Смяната на ножа и промяната на ъгъла на основата се извършват без инструменти. Обдухването на зоната на среза подобрява видимостта на линията на рязане. За работа в слабо осветени помещения е осигурена ярка LED подсветка. Доставя се без батерия и зарядно устройство.

 
Тегло: 2.6кг
Регулиране на обороти: Да
Акум.батерия-напрежение: 18V
Максимум в дърво: 135мм
Максимум в метал: 10мм
Безчетков двигател: Да
Честота: 0-3200 хода/мин
Ход на ножа: 26мм
Максимум в алуминий: 25мм

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.