Моторна коса FS 240 STIHL, 1.7 kW

Модел:
FS240
Наличност:
В наличност

Промо цена и подарък: Глава за тример с двуконечна полуавтоматична корда STIHL AutoCut 26-2; Моторно масло 1л; Комплект за почистване.

Бензиновата коса има летен и зимен режим на работа, като преминаването от единия режим към другия става бързо с помощта на плъзгач. Снабдена е с ергономична лостова ръкохватка и антивибрационна система за комфортна работа. Ергономичната ръкохватка се регулира лесно без помощта на инструмент. 

FS 240 е с дълъг експлоатационен живот и подобрена ергономичност. Подходяща е за косене на тревни площи в селското стопанство и градинарството.

Окомплектована е с прозрачен резервоар с голяма вместимост и двоен презрамен колан за удобна работа. 

Гаранция:  1 година за юридически лица

                 2 години за физически лица

1139.00 лв. 1199.00 лв.
Количество:

Издръжливата и здрава моторна коса STIHL FS 240 е оборудвана с икономичен двигател 2-MIX с мощност 1.7 kW, 2.3 к. с. и обем 37.7 см3. Лостовата ръкохватка се регулира лесно с помощта на крилчата гайка. Резервоарът е с вместимост 0,75 л и не се налага често прекъсване за зареждане. Въздушният филтър се сменя лесно и има голяма експлоатационна дълготрайност.

 
Тегло: 6.9 кг
Мощност (W): 1.7 kW
Мощност ( к.с.): 2.3 к.с.
Работен обем на двигателя: 37.7 см3

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.