Перфоратори акумулаторни

Перфоратор акумулаторен LI-ION със захват SDS-PLUS 18V Makita DHR165Z

333.00 лв. 369.00 лв.

Доставя се без батерии и изрядно устройство в картонена кутия. Този модел акумулаторен перфоратор SDS-plus на Makita е с подобрена ръкохватка - позволява по-добър контрол над машината. Предназначен е за пробиване на отвори в зидария и бетон най-вече за аварийни и сервизни групи. Ударният й механизъм е с подобрени параметри. Машината е с три режима на работа - пробиване - пробиване с удар. Възможност за работа с BL1840.

промоция

Перфоратор акумулаторен LI-ION със захват SDS-PLUS 18V Makita DHR202Z

359.00 лв.
Доставя се без батерии и изрядно устройство в картонена кутия. Този модел е с подобрена ръкохватка - позволява по-добър контрол над машината. Предназначен е за пробиване на отвори в зидария и бетон най-вече за аварийни и сервизни групи. Ударният й механизъм е с подобрени параметри. Машината е с три режима на работа - пробиване - пробиване с удар - къртене. Възможност за работа с BL1840

Перфоратор акумулаторен LI-ION със захват SDS-PLUS 36V Makita DHR263Z

514.00 лв.
Доставя се без батерии и изрядно устройство в картонена кутия. Изключително висока производителност. Захранване от две свързани последователно 18 V литиево-йонни батерии. 3 режима на работа: пробиване без удар, ударно пробиване, къртене. Предпазен съединител. LED работна лампа с предварително включване и отложено изключване. Подобрена защита от прах и пръски вода. Вибрационно поглъщаща ръкохватка за удобна работа. Ергономична конструкция за: предаване на мощен натиск, осигуряване на сигурен и удобен захват.

Акумулаторен перфоратор Festool, BHC 18 Li Basic,1.8J

659.00 лв. 739.00 лв.

Доставя се в куфар без батерии и зарядно устройство. Перфоратор акумулаторен BHC 18 Li Basic. Безчетков EC-TEC двигател с интегриран двигателен мениджмънт за дълга продължителност на живот и най-голяма мощност. За пробиване в бетон с пневматичен удар или пробиване на плочки без удар за шпилки до 18 мм. BHC предоставя най-висок работен комфорт за дълга работа без умора, благодарение на малките вибрации. BHC 18 е перфектното решение на всички задачи при довършителни работи, от монтажните дейности до поставянето на изолация. 


Перфоратор акумулаторен LI-ION със захват SDS-PLUS 18.0 V, 4.0 AH Dewalt DCH253M2

799.00 лв.
Окомплектовка: 2 бр. 18,0 V, 4 Ah батерия, зарядно устройство, Доставя се в куфар. Идеален за пробиване в бетон, тухла и зидария от 4 мм до 24 мм 4.0Ah 18 Volt Lithium Ion батерия, доставя висока производителност, дълъг живот и максимално време за работа Най-ниски за този клас вибрации, 6,9 м / сек ? намалява умората на потребителя и увеличава периодите на работа LED лампичка с бяла светлина с отложено изгасване за по-добра видимост

Перфоратор акумулаторен LI-ION със захват SDS-PLUS 18.0 V, 3.0 AH Makita DHR241RFJ

863.00 лв. 999.00 лв.
Окомплектовка: 2 бр. 18,0 V, 3 Ah батерия, зарядно устройство, Доставя се в куфар. Този модел акумулаторен перфоратор SDS-plus на Makita е с подобрена ръкохватка - позволява по-добър контрол над машината. Предназначен е за пробиване на отвори в зидария и бетон най-вече за аварийни и сервизни групи. Ударният й механизъм е с подобрени параметри. Машината е с три режима на работа - пробиване - пробиване с удар - къртене. Възможност за работа с BL1840

Перфоратор акумулаторен LI-ION със захват SDS-PLUS 18.0 V, 5.0 AH Dewalt DCH273P2

929.00 лв.
Окомплектовка: 2х5 Ah батерии, зарядно устройство в куфар. Идеален за пробиване в бетон, тухла и зидария от 4 мм до 24 мм 5.0 Ah 18 V Li-Ion батерия, доставя висока производителност, дълъг живот и максимално време за работа Най-ниски за този клас вибрации, 6,9 м / сек намалява умората на потребителя и увеличава периодите на работа LED лампичка с бяла светлина с отложено изгасване за по-добра видимост.

Перфоратор акумулаторен LI-ION със захват SDS-PLUS 18.0 V, 6,0 AH Bosch GBH 18V-26

1034.00 лв.
Най-компактната конструкция в неговия клас (обща дължина само 347 mm – вкл. захват SDS-plus). Пневматичен ударен механизъм – оптимизиран за отвори от 10 до 12 mm. Подходящ и за по-малки до средни приложения на пробиване и завинтване в дърво и метал. Винтови съединения: винтове с диаметър до 6 mm в дърво. Уникална литиево-йонна технология Premium на Bosch за по-голяма експлоатационна продължителност и ненадминат мощностен ресурс на акумулаторната батерия. Електронна защита на акумулаторните клетки (ECP) на Bosch: предпазва акумулатора от претоварване, прегряване и дълбоко разреждане. Практичен индикатор на нивото на зареждане на акумулатора с 3 светодиода. Вградено светодиодно осветление за осветяване на работната зона и на тъмни места. Bosch Hyper Charge: благодарение на бързото зареждане след половината от времето на зареждане акумулаторите са вече заредени до 75%. Без Memory-ефект: независимо от заредеността акумулаторът може да се зарежда по всяко време, без да се повредят клетките. Окомплектовка: 2х6,0Аh, зарядно, куфар, L-Boxx.

Перфоратор акумулаторен LI-ION със захват SDS-PLUS 54.0 V, 2.0 AH Dewalt DCH323T2

1290.00 лв.
Перфоратор акумулаторен със SDS plus DeWALT DCH323T2 е с компактен, лек и ергономичен дизайн за по-голям комфорт. Идеален е за пробиване в бетон, тухла и зидария от 4 мм до 28 мм. Акумулаторен перфоратор със захват SDS plus DeWALT DCH323T2 е оборудван с безчетков двигател с висок капацитет 6.0 Ah XR FLEXVOLT 18V / 54 литиево йонна батерия, доставя висока производителност, дълъг живот и максимално време за работа и електронен съединител за постоянно висок въртящ момент и подобрена издръжливост. Акумулаторен перфоратор девалт е с най-ниски за този клас вибрации 8.5 м / сек, което намалява умората на потребителя и увеличава периодите на работа LED лампичка с бяла светлина с отложено изгасване за по-добра видимост.Доставя се с батерия и зарядно устройство в куфар .

Перфоратор акумулаторен Li-Ion със захват SDS-MAX 36.0 V, Makita DHR400ZKU

1343.00 лв.
DHR400ZKU Доставя се без батерии и изрядно устройство в картонена кутия. Изключително висока производителност. Захранване от две свързани последователно 18 V литиево-йонни батерии. 2 режима на работа: пробиване без удар, ударно пробиване.Предпазен съединител. LED работна лампа с предварително включване и отложено изключване. Подобрена защита от прах и пръски вода. Вибрационно поглъщаща ръкохватка за удобна работа. Ергономична конструкция за: предаване на мощен натиск, осигуряване на сигурен и удобен захват.

Перфоратор акумулаторен Li-Ion със захват SDS-MAX 54.0 V, 3.0 Ah, Dewalt DCH481X2

1688.00 лв.
Окомплектовка: 2 бр. 54,0 V, 3 Ah батерия, зарядно устройство, Доставя се в куфар. Идеален за пробиване в бетон, тухла и зидария. Пробиване в бетон с плътно свредло до 40мм. Пробиване в бетон с боркорона до 65мм.
pre-order

Показване на 1-11 от общо 11

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.